Nieuwsbrief maart 2012
Banner300x250
BEZOEK ONZE SITE VOOR HET COMPLETE AANBOD VAN BY WINKI

Kortingen tot wel 60%
 
 
leren wordt leuk met een beloningsbord van ByWinki.  Opvoeden met een knipoog!
Heeft u suggesties of tips?
Wij horen ze graag!
 
 
SOCIALMEDIA...
  
Naar buiten met de kinderen ...
De lente is begonnen en wat is het toch een prachtig mooi weer. Computers maken plaats voor allerlei buitenspeelgoed en overal op straat zie je kinderen spelen. 08 en 09 April is het weer Pasen, dat betekent dat het pretparkseizoen van start gaat. 
 
ByWinki heeft wat leuke uitjes met de kinderen voor u verzameld.
 
 
Speuren naar sporen in het bos
In het bos vindt je veel verschillende dieren zoals de das, vos, havik en een hert. Overdag verstoppen ze zich onder de grond in holen, in dichte bosjes of in hoge boomtoppen. Tijdens een wandeling met de boswachter gaat u op zoek naar sporen van wilde dieren. Deze sporen vertellen veel over welke dieren er leven in het bos.
 
 
Fun Forest
Klimmen als een aap in een bos vol avontuur? Kinderen vanaf 5 jaar kunnen in Tegelen klimmen langs tokkelbanen, hangbruggen en door tunnels. Voor de grotere apen zijn er wiebelbruggen, evenwichtsbalken en een snowboard glijbaan. Ervaren klimprofs vinden er klimwanden en twee swings.
www.funforest.nl
 
 
Buitenspelen in een speelbos
Lekker klimmen en klauteren een hut bouwen of speuren naar waterbeestjes. Spelenderwijs de natuur ontdekken terwijl je lekker vies mag worden.
 
 
Skateboarden, skeeleren en rolschaatsen zonder verkeer
Skateboarden, skeeleren en rolschaatsen zonder verkeer om je heen. Dat kan op de skeelerbaan bij het Malieveld. De speciale hobbels en obstakels maken de baan extra uitdagend voor de ervaren skater en BMX-fietser. Als je net begint, is het een perfecte plek om het skeeleren te leren.
De skeelerbaan ligt op het Malieveld in Den Haag, achter Paviljoen Malieveld, tegenover het Centraal Station.
 
 
Riverside Outdoor & Events
Gelegen in het Land van Maas en Waal vind je de Outdoor locatie van Riverside. Hier kan je boogschieten, klimmen in een toren, vlotvaren, mountainbiken, zeilen, beachvolleybal en nog veel meer. Je kan er ook fietsen, mountainbikes en zeil- en motorboten huren. Nieuw dit seizoen zijn de Electrosloepen. Heerlijk rustig genieten op het water met de mogelijkheid om het uit te breiden met een picknickmand voor onderweg. Wilt u een dag avontuurlijk, actief, maar vooral ook gezellig doorbrengen dan bent u bij Riverside aan het juiste adres!
 
Gif banner 728x90
 
Naar het pretpark met het hele gezin met 70% korting ...
  
 
 
 
Naar het pretpark met het hele gezin of naar de dierentuin met fixe korting via Marktplaats. De beste aanbiedingen worden geselecteerd en aangeboden via Marktplaats.
 
 
Het leven is al duur genoeg Knipogen
 
 
© 2006 - 2012 ByWinki. Alle rechten voorbehouden. | Roeselarestraat 63 | 4826JA Breda | contact | sitemap | KVK.20132241 | NL139577543B01 | Voorwaarden