Nieuwsbrief februari 2012
Jijwel-Zomerjurkjes_300x250
BEZOEK ONZE SITE VOOR HET COMPLETE AANBOD VAN BY WINKI

Kortingen tot wel 60%
 
Bloemen Beloningsbord
 
leren wordt leuk met een beloningsbord van ByWinki.  Opvoeden met een knipoog!
Heeft u suggesties of tips?
Wij horen ze graag!
 
 
 
 
SOCIALMEDIA...
 
  
Prader-Willi Syndroom. Het zal je kind maar zijn ...
Prader-Willi Syndroom. Het zal je kind maar zijn! Gonnie is zo een moeder, haar dochter heeft het Prader-Willi Syndroom. Ik kreeg van Gonnie het volgende bericht;
 
Beste mensen,
(familie, vrienden, kennissen en ander bekenden)
 
Ik denk dat iedereen van jullie wel weet dat onze dochter Suzanne het Prader Willi Syndroom heeft. Wij zijn altijd bezig om voor haar de juiste behandelingen te vinden. Na een jarenlange zoektocht is het ons eindelijk gelukt, en is Suzanne "goedgekeurd" voor Dolfijntherapie bij het C.D.T.C. in Curacao. (Curacao Dophin Therapy & Research Center)
 
Helaas wordt deze therapie niet vergoedt, waardoor er heel veel gezinnen zijn die wel in aanmerking komen, maar toch geen gebruik kunnen maken van de Dolfijntherapie. Om deze gezinnen te helpen is er een nieuwe stichting in het leven geroepen 'Special Therapy 4 Special Kids' Deze Stichting is het initiatief van een ouderpaar van een zoontje met autisme. Ook hij komt in aanmerking voor Dolfijntherapie. Ouders van kinderen die in aanmerking komen doen allemaal hun uiterste best fondsen te werven voor de stichting. Daarom dit bericht.
 
We vragen niet alleen om financieële middelen, belangrijker nog is hulp van vrijwilligers met goede ideeën.
 
Weet je iemand die ons graag wilt komen helpen met de stichting 'Special Therapy 4 Special Kids' of ken je een bekende Nederlander die misschien wel ambassadeur wilt worden???  Laat het ons weten.. 
 
Ik hoop op deze manier de stichting meer bekendheid te geven.
 
 
 
De website van het C.D.T.C: www.curacaodolphintherapy.com
 
Animated Gif_728x90
 
Een ander kind heeft duizend wensen. Ons kind maar één ...
  
 
 
 
    
Al surfend op het web kwam ik deze interessante site tegen.
 
Ons kind heeft...  Als je je kind hebt laten testen en de diagnose krijgt, rijzen er veel vragen. Op de site ons kind heeft ... is geprobeerd zoveel mogelijk informatie te verstrekken over die diagnose.
 
 
De website is gemaakt door een moeder van drie kinderen. De oudste heeft het syndroom van Asperger en de jongste heeft McDD, PDD-Nos en ADHD. Inmiddels is zij ruim twintig jaar ervaringsdeskundige op het gebied van ontwikkelingstoornissen en hulpverlening bij o.a. Balans.
 
Naar de website   Ons kind heeft ...
 
 
2012-Zomer-728x90
© 2006 - 2011 By Winki. Alle rechten voorbehouden. | Roeselarestraat 63 | 4826JA Breda | contact@bywinki.nl | sitemap | KVK.20132241 | NL139577543B01 | Voorwaarden