Nieuwsbrief ByWinki 21 juni 2012
Deel deze nieuwsbrief
 
Facebook Twitter More...
BEZOEK ONZE SITE VOOR HET COMPLETE AANBOD VAN BYWINKI

Kortingen tot wel 60%
Winnaar loterij ...
 
ByWinki verloot elke maand een beloningsbord onder de nieuwe inschrijvers van de nieuwsbrief.
 
Mevr. Hazenberg is de winnaar van Mei.
Gefeliciteerd mevr. Hazenberg de wachtkalender is van u.
Buitenspellen 2012 - 250x250
Heeft u suggesties of tips?
Wij horen ze graag!
 
 
 
SOCIALMEDIA...
 
  
Weten hoe je kind jou ziet?
Soms zie je ineens dat je kind een bepaalde handeling of een geluid blijft herhalen. Bij het lezen van een boekje keer op keer de vingers natmaken bij het omslaan van de pagina, of een zuchtend geluid wat je dan elke paar minuten hoort. Je vraagt je af waar dat zo ineens vandaan komt... ineens valt het kwartje! Dat is wat jij erg vaak en onbewust doet. Als je goed op je kinderen let is het soms net of je in een spiegel kijkt. Als ik de jongste telg de hond zie corrigeren denk ik stiekem, wow... dat moet ik echt eens anders doen.
 
Als je graag wilt weten hoe je kind jou ziet moet je eens een rollenspel spelen. Jij speelt bijvoorbeeld een kind dat niet wilt eten, bang is, buikpijn heeft, niet wilt gaan slapen of gewoon heel lief is, en je kind speelt vader of moeder.
 
Verrassend en vaak erg grappig om te zien.
 
 
Vissen vangen ...
 
 
 
Toen mijn oudste zoon nog klein was, was hij stapel op allerlei soorten stokken en touwtjes. Met een rol touw was hij de koning te rijk. Hij knoopte alles aan elkaar met mooie binte knopen, zo noemde hij een knoop. Van alles wat maar op een stok leek maakte hij een vishengel.
 
Samen met zijn broertje ging hij vaak vissen op de overloop, boven aan de trap. Ze gooide dan een lang touw naar beneden en wachten geduldig tot ik er iets aan vast knoopte. Als ze beet hadden, haalde ze vol spanning de buit naar boven. Soms zat er een zakje chips aan, een pakje drinken of een bakje met geschilde appeltjes. Ook knoopte ik er weleens een oude schoen aan, dit vonden ze dan erg grappig.
 
Inmiddels zijn het flinke kerels van 19 en 15, maar het vissen vangen zijn ze niet vergeten. Weet je nog mama, hoe we altijd viste boven aan de trap? 
 
 
Nieuwsbrief aanbieding ...
 
 
 
    
Zindelijkheidstraining met de plaskalender van ByWinki
 
Het is weer zomer, de ideale tijd voor zindelijkheidstraining! Bij mooi weer kan je je peuter laten rondlopen in een onderbroekje of zwembroekje. Er vanuit gaande dat je er wel een aantal dagen voor nodig hebt, scheelt dat een hoop was. Ik zelf ben geen voorstander van luierbroekjes voor de zindelijkheidstraining. De luiers van tegenwoordig zijn zo goed dat je peuter niet eens voelt dat hij geplast heeft.
 
Mijn tip; laat de luier uit. Als je peuter in zijn broek heeft geplast laat je hem een paar minuten wachten op een drogebroek. Zeg dat hij even niet mag gaan zitten en dat hij nergens tegen aan mag komen. Op deze manier is je peuter zich snel bewust van het plassen. Laat hem natuurlijk niet te lang wachten, en wordt vooral niet boos!
 
Kan jouw peuter langer dan 2 uur droog blijven, en kan je aan hem zien wanneer hij iets in zijn luier gaat doen?

Dan is het waarschijnlijk tijd met zindelijkheidstraining te beginnen.
 
Koop nu de plaskalender voor maar € 5,-
 
Actie loopt tot 5 juli 2012
 
 
 
 
U kunt voortaan betalen met Mister Cash in de winkel van ByWinki ...
  
 
 
 
    
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
 
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
 
 
 
 
Tips van het web ...
  
Het gezonde voorbeeld ...
 
Geef jij het gezonde voorbeeld?
 
 
Kinderen kijken hoe je iets doet, wat je eet en hoeveel je beweegt. En apen dat na. Neem je regelmatig fruit en tomaatjes tussendoor, dan wil je kind dat ook. Als jij enthousiast sport en beweegt, vindt je kind het leuk om dat ook te doen. Een gezonder kind begint bij een gezond voorbeeld. Geef jij jouw na-aapje het gezonde voorbeeld?
 
Doe de test en ontdek of je een gezond voorbeeld bent voor je kinderen. Een paar klikken en je krijgt een persoonlijk advies met handige tips.
 
 
  
 
 
Kreafem ...
 
Ben je op zoek naar iets liefs, leuks, hips voor jezelf of als cadeau, dan ben je bij Kreafem op het juiste adres. Kreafem maakt hippe handgemaakte cadeaus voor klein en groot, zoals haarspeldjes, labeldoekjes, make-up tasjes enz enz...
 
Alle producten die Kreafem verkoopt zijn met veel liefde en zorg gemaakt. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar, maar u kunt ook iets naar keuze bestellen.
 
 
 
© 2006 - 2012 ByWinki. Alle rechten voorbehouden. | Roeselarestraat 63 | 4826JA Breda | contact | sitemap | KVK.20132241 | NL139577543B01 | Voorwaarden