Over ByWinki

MAGNETISCHE BELONINGSBORDEN VOOR KINDEREN

Niet blijven zitten aan tafel, zindelijkheidstraining, wachten op een belangrijke gebeurtenis; wie heeft er niet mee te maken bij het opvoeden van kinderen.
ByWinki  biedt hulp met een reeks opvoedkundige beloningsborden en kalenders die met behulp van magnetische blokken, bloemen, munten of sterren de stand van zaken weergeven. Gedrag wordt aangeleerd, afgeleerd en vervolgens beloond.
Het positief benaderen van kinderen werkt altijd goed.


De borden zijn gemaakt van whitebord materiaal, beschrijf baar, uitwisbaar en magnetisch. De verschillende soorten borden zijn: een wachtkalender, geschikt voor de aanlooptijd naar verjaardagen, kerst, sinterklaas of andere bijzondere gebeurtenissen. Een plaskalender, waarmee de zindelijkheidstraining wordt weergegeven; hieraan gekoppeld natuurlijk een vooraf samen met het kind bedachte beloning. De voedingswijzer geeft ouder en kind inzicht in eetgedrag en bevordert gezonde voeding op speelse wijze. Door sterren, munten of bloemen te verdienen belonen de overige 3 borden (beloningsspel, piraten- of bloemenbord) goed gedrag, zoals aan tafel blijven zitten, speelgoed opruimen of andere zaken die aandacht behoeven.

Rosita Broeders is de ontwerpster van de ByWinki borden. Deze moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar had genoeg van het touwtrekken, onderhandelen en herhalen. Zij bedacht een beloningssysteem in spelvorm waar haar kinderen razend enthousiast over waren. Het mopperen en straffen was voorbij. In plaats daarvan speelden zij samen een spel en bleek de positieve benadering geweldig goed aan te slaan.